NEZAVISNI FILM


Zbog pandemije koja je snašla cijeli svijet, prvo što je ukinuto su bili javni događaji, stoga je i Klub Kotač, bio primoran privremeno zatvoriti svoja vrata za javnost. To ekipu iz Udruge Seasplash nije obeshrabrilo, nego ih je potaklo da osmisle nove forme predstavljanja kulture u svojim raznim oblicima. Tako je, u suradnji s filmskim snimateljem Goranom Legovićem, koji je ujedno i voditelj programa, nastala platforma ‘Nezavisni Film’. Platforma je početak novih komunikacija, posebno za nezavisni film, kako bi putem streama pokazali široj javnosti filmove i kroz razgovore s voditeljem predstavili autore igranih i dokumentarnih filmova koje ćemo objaviti.


Zainteresirani mogu ispuniti formular na stranici www.kotac.eu i svoje uratke u formatima .MOV, .MP4, .MPEG4, .AVI dostaviti putem WeTransfera, DropBoxa ili Google Drivea, a preporučena veličina videa je 1280x720px.


Možete nas pratiti putem našeg web sjedišta www.kotac.eu, našeg YouTube kanala, našeg podcast kanala Anchor.fmTwitch platforme te naše Facebook stranice na kojima će biti streamani svi zaprimljeni sadržaji. 


Budi i ti dio novog pokreta i priključi se sa svojim filmom na platformi Nezavisni film!

   

X